Andreea, ați simțit cutremurul? Mama mi-a spus că ați mai trecut printr-o sperietură, dar ea nu l-a simțit. Știu ce înseamnă, eram pe lume în 1977, martie, chiar în centrul Bucureștiul când a fost cel mare și urât ... dar să nu abordăm subiecte sinistre.
Doamne-ajută.
Aha. Eu am fost singura din birou care a simțit cutremurul din NY, când mi-am întrebat colegii s-au uitat la mine parcă aș fi fost nebună, mai să cred și eu că nu-s zdravănă. Asta până au apărut confirmările oficiale!
Da-mi voie sa-ti sugerez o cura de miere cu scortisoara. Eu am incercat-o anul trecut si nu am racit nici macar o data, ca sa nu mai vorbesc de gripa sau altceva.
Doina is here. Not quite. Err ... [translation, mouse does not work, touchpad drives D. nuts, D. buys today new mouse; in case one wonders, D. at work now taking a break ]
Si eu sunt pe aici. Mai citesc, mai comentez cate ceva prin "Basic writing", "Novels", "Historical" sau "Romance", fiindca pe la subiectele respective se mai intampla sa am opinii... inca tusesc de se zgaltaie biroul... Si, in rest, cu serviciul (saptamana scarboasa) si cu site-ul...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.